Način pripreme
Prvo se pozabavite pravljenjem pilava. Zapržite isečen luk u masnoći.
Dodajte bulgur, paradajz pire, biber i alevu papriku, so po ukusu i prelijte sa šoljom domaće napravljenog pilećeg bujona.
Kuvajte pet minuta na jakoj vatri. Sklonite sa ringle, dodajte masline odvojene od koštica i poklopite.
Servirajte sa ukusnom prženom ribom nakon 30 minuta.
Za to vreme ispržite kotlete tolstolobika.
Porcije ribe operite, ocedite i posolite. Nakon toga uvaljajte u kukuruzno brašno i ispržite u vrućoj masnoći dok ne bude gotovo.
Izvadite na ubrus za otklanjanje viška masnoće iz ukusnog prženog tolstolobika.
Servirajte ribu sa pilavom, pospite istucanim orasima, ukrastie maslinama.
Nek vam je ukusno uz ovaj tolstolobik na kanapeu od pilava sa bulgurom i maslinama!