Torta od jagoda sa piškotama i brendijem

06/05/2020
"Opijajući ukus torte sa jagodama i brendijem - reči su suvišne, važan je samo ukus "
Priprema40 min.
Ukupno40 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano48
  • Pregledi tokom meseca46
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite sir maskarpone, kiselu pavlaku, krem sir i šećer dok ne dobijete mekan krem.

Dodajte vanilu, sok izrendane kore od pomorandže, brendi i ponovo mutute.

Isecite krem na male kockice i dodajte u krem.

Potopite piškote u sok od pomorandže. Izvadite i poređajte po ivicama i dnu okruglog kalupa za torte.

Stavite od krema preko piškota, ponovo poređajte piškote i ponovo stavite krem.

Uvijte pripremljenu tortu sa piškotama streč folijom i ostavite u frižideru na bar 6 sati.

Pre nego što servirate, ukrasite jagodama i tečnom čokoladom. Po želji možete posuti mrvicama.

Vaša torta od jagoda sa piškotama i brendijem je gotova.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar