Način pripreme
Prvo izmrvimo keks. Ja sam ga izlomila rukama, ako su meki može i ručno, ali možete takođe u blenderu ili da stavite u kesu za sendviče i da ih izmrvite oklagijom.
Rastopimo maslac i dodajemo u kakao keksiće.
Mešamo kašičicom dok ne dobijemo vlažne mrvice. U teflonski pleh za torte sa dnom koje se skida sipamo smesu, obložimo ivice pleha da dobijemo udubljenje.
Stavljamo u frižider na oko 30 minuta.
Pavlaku sipamo u posudu i mutimo mikserom oko 3-4 minuta dok ne dobijemo gustu smesu.
Čokoladu rastapamo na pari. Ostavljamo da se ohladi 5 minuta i dodajemo u pavlaku.
Mešamo dok ne dobijemo gladak čokoladni krem.
Gotovu smesu sipamo u pleh sa keksićima i ostavljamo još 30 minuta u frižideru.
Nakon što se krem malo stegne na ukusnom čokoladnom tartu, poređamo jagode i čokoladne bombone kit-ket pop čok.
Stavljamo tart sa crnom čokoladom u frižider na jednu noć.
Neka vam je slatko :)