Vazdušast omlet u posudi za pečenje

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
105
727
22/09/2020
"Zaboravite na tiganj, omlete sada pravimo u posudi za pečenje "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano206
  • Pregledi tokom meseca49
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 komada
  • sveže mleko - 150 ml
  • maslac - 20 g
  • ulje - 1 kašičica
  • so - 1/2 kašičice
  • mladi luk - 2 struka ili po ukusu
  • kobasica - po želji
* merne jedinice
Omlet

Način pripreme

Isecite kobasicu koju ste odabrali, kao i mladi luk, na male kocke.

Umutite jaja sa svežim mlekom, uljem i solju. Dodajte kobasicu i mladi luk, promešajte, dok se ne dobije homogena smesa.

Sipajte smesu u posudu za pečenje koju ste odabrali i pecite na 250 stepeni 20 minuta dok se ne dobije zlatasta korica na omletu.

Vazdušast omlet u posudi za pečenje je gotov.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar