Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"ĆUFTICE!!! Sada, kada smo vam privukli pažnju, podelićemo sa vama recept za ove zaista ukusne Tatarske ćuftice"
- mleveno meso - 1 kg
- pečurke - 1 mala teglica, sterilisane
- paprika - 1 kašičica, aleva, mlevena
- kačkavalj - 300 g
- paradajz - 2 komada
- krastavac - 2 komada
- crveni luk - 1 glavica
- masline - 4 komada
* merne jediniceNačin pripreme
Zamesimo mleveno meso sa začinima i krupno mlevenom alevom paprikom.
Oblikujemo velike ćuftice, a po sredini im stavljamo pečurke, isečene na sitno i parčiće kačkavalja.
Pečemo na dobro zagrejanom roštilju. Sečemo paradajz i krastavac i poređamo ih lepo u tanjire.
Facebook
Omiljeno
Pinterest