Pohovana puhara

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
2k
43
284
07/10/2020
"Ako do sada niste jeli pohovanu puharu, obavezno probajte "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano272
  • Pregledi tokom meseca272
  • Pregledi tokom sedmice68
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice
Grickalice uz pivo

Način pripreme

Pečurke operite i očistite. Ostavite ih da se ocede od vode i nasecite ih na deblje kriške.

U dubokoj posudi umutite jaja. Posebno sipajte brašno za pohovanje i promešajte ga sa začinima.

Pečurke potopite u jaja i nakon toga u začinjeno brašno.

Pržite u jako zagrejanom ulju i ostavljajte ispržene pečurke na ubrus da se ukloni višak masnoće. Poslužite pohovanu puharu uz svežu salatu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar