Pohovana boranija

Sonja StanulovaSonja StanulovaGlavni urednik250118
24/02/2017
"U ime svih ljubitelja piva zahvaljujemo se na ovom izuzetnom predjelu uz pivo."
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 414
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite, operite i blanširajte boraniju u posoljenoj vodi oko 5-6 minuta. Ocedite i ostavite da se ohladi. U posudi umutite jaja, mleko i brašno.

Dodajte začine i sitno naseckani peršun. U drugu posudu sipajte brašno za pohovanje.

Uvaljajte boraniju prvo u brašno, zatim u smesu od jaja i spuštajte u zagrejano ulje. Pržite do zlatne boje i odložite na kuhinjski papir. Poslužite uz sos od belog luka.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar