Pohovana pastrmka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Pohovana pastrmka
26/11/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
"Pastrmku napravite pohovanu - o garnirungu ćemo misliti posle"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pažljivo filete od kostiju i kože, začinite ih solju i biberom i poprskajte ih sokom od limuna. Ostavite filete da se mariniraju oko 20 minuta u frižideru.

Umutite jaja sa mlekom. Uvaljajte riblje filete redom u brašno, umućena jaja i prezle, nakon toga ispržite u jako zagrejanoj masnoći dok ne bude gotovo.

Izvadite u topli tanjir, prelijte zagrejanim maslacem i servirajte garnirane svežim peršunom, i kriškama limuna (pravazišla sam sebe drugim zarezom).

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: