Pohovana sardina

03/01/2019
"Letnje meze - pohovane sardine "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešajte brašno, 2 supene kašike ulja, peršun, sitno iseckan i so u šerpi.

Sipajte lagano pivo i mešajte uz neprestano mešanje dok ne dobijete homogenu smesu.

Umutite belanca na sneg i dodajte smesu od brašna. Promešajte dobro.

Očistite ribu, posolite i potopite u smesu za pohovanje. Pržite u ugrejanom ulju dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar