Pileće džigerice i srca na seoski način

Pileće džigerice i srca na seoski način

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
110
299
09/10/2020
"Dodajte uz ovo ukusno jelo sa sela i hleb sa prepečenom koricom - zadovoljstvo vam je garantovano"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano231
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće džigerice i srca se vrlo dobro očiste i kratko sotiraju na maslinovom ulju. Dodajte krupno isečeni luk, a kada omekša dodajte nasečenu papriku, paradajz i začine.

Sipajte vodu i pustite da se jelo krčka na laganoj vatri dok ne bude spremno, a ako je potrebno, može se dodati još vode.

Pre služenja pospite sitno seckanim svežim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar