Pileće džigerice i srca na seoski način
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Grickalice uz pivo»Pileće džigerice i srca na seoski način

Pileće džigerice i srca na seoski način

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
688
371
Pileće džigerice i srca na seoski način
Fotografije: Kulinarna mreja
09/10/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
"Dodajte uz ovo ukusno jelo sa sela i hleb sa prepečenom koricom - zadovoljstvo vam je garantovano"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće džigerice i srca se vrlo dobro očiste i kratko sotiraju na maslinovom ulju. Dodajte krupno isečeni luk, a kada omekša dodajte nasečenu papriku, paradajz i začine.

Sipajte vodu i pustite da se jelo krčka na laganoj vatri dok ne bude spremno, a ako je potrebno, može se dodati još vode.

Pre služenja pospite sitno seckanim svežim peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: