Način pripreme
Isecite svinjetinu na zalogaje i stavite da se zaprži kratko, dodajući pred kraj luk i šargarepu.
Zajedno zapržite dok ne bude potpuno gotovo i sipajte u veliku đuvečaru.
Isecite krompir na tanke tračice, kao za prženje, a pečurke cele ili na pola.
Dodajte njih, pasulj, kukuruz, isečene dimljene filee i krastavčiće takođe na tračice.
Pospite začinima i prelijte paradajzom, dobro promešajte sve sastojke i sipajte šolju vode.
Ne treba da ima mnogo tečnosti, jer se u đuvečari dinstaju jela u postaju jedinstveno ukusa.
Skroz odozgo poređajte gusto parčiće dimljenih grudi (na slici se vidi kako).
Pecite đuvečare u umerenoj rerni oko 2 sata.
Servirajte vruć, ukusan đuveč i posut narendanim kačkavaljem.
Nek vam je slatko!