Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Kobasice»Brza predjela»Brz i ukusan đuveč na tiganju

Brz i ukusan đuveč na tiganju

Yanitsa NikolovaYanitsa Nikolova
Šef kuhinje
22874943
Brz i ukusan đuveč na tiganju
Fotografije: Yanitsa Nikolova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Da li znate kako se priprema đuveč, ali ne u rerni, nego u tiganju - već znate"

Potrebni sastojci

  • paradajz - 1 komad, svež
  • maslac - 1 kockica
  • jaja - 2 - 3 komada
  • kačkavalj - oko 50 - 60 g
  • začini - po izboru
  • biber
  • so - po ukusu
  • čajna - nekoliko parčića ili šunka
* merne jedinice

Način pripreme

Rastopite maslac u tiganju ili maloš šerpi sa dnom koje se ne lepi.

Poređajte krugove paradajza, posolite, dodajte kačkavalj, čajnu i razbijte jaja, začine.

Poklopite i kuvajte na tihoj vatri oko 5 minuta.

Servirajte toplo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: