Pržena zečetina sa povrćem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
193
810
29/10/2020
"Prženi zec sa povrćem je sjajan - probajte ga i nećete zažaliti"
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano62
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • zečije meso - 800 g
  • mladi luk - 2 struka
  • šargarepa - 1 komad
  • crvena paprika - 1 komad
  • miks povrća - 1 pakovanje
  • nana - prstohvat
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • beli biber - prstohvat u prahu
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite zečije meso na manje komadiće, koristite meso sa leđa i rebaraca.

Isecite luk, šargarepu i papriku i ostavite ih sa strane, dok ne izdinstate prvo zečetinu u malo ulja ili maslinovog ulja.

Dinstajte ga u dubokom tiganju sa poklopcem, sipajući malo vode, šargarepu i malo soli.

Kada počne da se kida, sipajte miks povrća i isečenu papriku.

Pržite bez poklopca, a na kraju dodajte i isečen mladi luk, začinite začinima i pržite dok ne ostane na masnoći.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar