Kolač sa cimetom, bademima i breskvama

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
127
730
21/11/2020
"Kolač od nas, kafa od vas i da bude aromatično, jer ovaj kolač zaslužuje samo najbolje "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano152
  • Pregledi tokom meseca152
  • Pregledi tokom sedmice86
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sastojci za kolač se stavljaju i promešaju viljuškom redom kojim su naznačeni u sastojcima.

Možete da dodate po izboru namrvljene orahe, parčiće crne čokolade, suve kajsije, suvo grožđe i drugo.

Dobro promešana smesa se sipa u posudu za pečenje namazanu uljem, smesa je gusta.

Odozgo se poređaju isečeni parčići breskvi i sirovi bademi. Stavljaju se odozgo, da na padaju pod svojom težinom i da se ne zalepe za dno.

Peče se u zagrejanoj rerni - u mojoj pečem na 180 stepeni 50 minuta - zavisi od toga kakva vam je rerna.

Nek vam je slatko!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar