Bonapeti.rs»Recepti»Supe»Čorbe»Kosido Madirlenjo (Cocido Madrileño)

Kosido Madirlenjo (Cocido Madrileño)

Kosido Madirlenjo (Cocido Madrileño)
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 5
10/12/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
70 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
4
"Uživajte u Kosido Madrilenju - bogatoj mesnoj supi iz španske kuhinje"

Potrebni sastojci

  • teleća kost - 1 komad
  • svinjska rebra - 1 komad
  • pileći bataci - 1 komad
  • slanaina - mali komad
  • svinjsko meso - mali komad
  • teleće meso - mali komad
  • praziluk - 1 stručak
  • šargarepe - 2 komada
  • krompiri - 2 komada
  • repa - 1 komad
  • paškanat - 1 komad
  • ren - 1 komad
  • leblebije - 1 šaka
  • so
  • biber
  • šafran
  • fida - šaka
* merne jedinice

Način pripreme

Ogulite svo povrće i ostavite da celog. Operite meso.

Stavite meso u ekspres lonac i sia+pajte vodu. Sačekajte da provri i pomoću rupičaste kašike uklonite penu.

Dodajte začine i ukoliko je potrebno dospite vodu. Stavite leblebije i začine.

Zatvorite šerpu i kuvajte 60 minuta. Ispustite pauri u sklonite poklopac. Na veliki tanjir izvadite meso i povrće.

Procedite bujon, vratite u šerpu i dodajte fidu. Supu sa mesom kuvajte 10 minuta ili dok ne bude gotova.

Supu servirajte u tanjir i na sredinu stola stavite veliki tanjir sa mesom, povrćem i leblebijama.

Kosido Madrilenjo (Cocido Madrileño) je gotov.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: