Način pripreme
Uzeti pleh u obliku srca. Smesa je za 4 kore.
Umutiti belanca sa 3 kašike šećera, dodati 1 žumance i jednu kašiku brašna. Peći na papiru za pečenje i postupak ponoviti 4 puta. Peći na 7 minuta 200 stepeni.
Rastopiti mleko sa vanilinim šećerom. Posuti sve četri kore sa prelivom.
Skuvajti jagode sa šećerom. Umutiti puding od vanile sa želatinom u 100 ml vode. Dodati voću i kuvati zajedno.
Za drugi fil umutiti žumanca, 3 puding od vanile, 3 kašike brašna, 2 kesice vanilinog šećera i 300g šećera u 1 l vode.
Posebno umutiti slatku pavlaku. Otopiti čokoladu u ulju. U krem dodati 250 g otopljenog margarina.
Ređati koru, voćni fil, čokoladu, preko žuti fil, a preko žutog slatku pavlaku, pa koru i ponoviti postupak još 2 puta.
Dekorisati po želji - šlagom, fondanom, čokoladom.