Način pripreme
U jednu duboku posudu sipamo kesicu šlaga u prahu i mleko i mikserom mutimo dok se ne zgusne.
Nakon što se zgusne, ostavljamo u frižideru da se stegne.
U jednu posudu stavljamo 800 ml mleka, šećer i ostavljamo da smesa provri.
U jednoj maloj posudi rastvaramo skrob i sipamo u vrelo zaslađeno mleko.
Mešamo, da se ne stvore grudvice.
Nakon što je gotovo, ostavljamo da se prohladi, sipajući smesu u posudu za pečenje, da bude brže.
Otvaramo kore za tortu, podelimo ih na tri dela pažljivo, da ih ne polomimo.
Uzimamo tanjir za serviranje.
Odozdo stavljamo nekoliko kašika skroba, da se kora ne mrda i pomoću viljuške je izbušimo.
Pomoži jedne kašike sipamo mleko preko kore i stavljamo pola krema za tortu, rasporedimo dobro.
Stavljamo drugu koru i ponavljamo isto.
Red je na treću koru.
Preko nje sipamo mleko pomožu kašike.
Pomoću špatule raspoređujemo pavlaku odozgo i sa strane torte.
Nakon što dobro oblikujemo celu voćnu tortu prelazimo na ukrašavanje torte.
Namrvimo keks i stavljamo sa strane.
Odozgo ređamo voće i male čokoladne loptice.
Stavljamo voćnu tortu na dva sata u frižider da se stegne.