Način pripreme
Za ova divna i ukusna svinjska rebarca prvo spremamo marinadu. Za marinadu nam idu svi navedni sastojci osim krompira i svinjskih rebaraca, koje je potrebno da stavimo u jednu veliku i duboku posudu.
Pomešajte pivo, sos, senf, čili sos, soja sos, ulje, pa izblendan beli luk, kumin, so, mleveni kim i mleveni biber. Pomešajte sve sastojke lepo. Ubacite rebarca u marinadu i rukama svako rebarce premažite marinadom. Posudu prekriti folijom i staviti u frižider da odstoji preko noći.
Sutradan oljuštite krompir i isecite ga na četvrtine. Staviti krompir u duboki pleh i preliti marinadom i rebarcima.
Zagrejte rernu i stavite da se peče na 200 stepeni 40-50 minuta. Ja sam stavila pola kilograma rebaraca, ali su se ona baš smanjila, tako da ću sledeći put staviti 600-700 g. a probajte i vi.