Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene pečurke»Veliki šampinjoni sa nadevom od sira i jaja

Veliki šampinjoni sa nadevom od sira i jaja

Veliki šampinjoni sa nadevom od sira i jaja
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
6
"Nisu potrebni majstori već meraklije, koji će sa zadovoljstvom pojesti velike šampinjone sa nadevom od sira"

Potrebni sastojci

  • šampinjoni - 6 - 7 komada, krupni
  • sušeni paradajz - čeri
  • maslac
  • sir - 200 g
  • jaja - 2 komada
  • rukola
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite pečurke, sklonite im panjiće i operite ih dobro. Sir izmrvite i pomešajte sa umućenim jajima.

Napunite šampinjone, tako što stavite parčence maslaca, malo sušenog čeri paradajza i malo smese sa sirom.

Poređajte pečurke u odgovarajuću posudu za pečenje, stavite na svaku po jedno parčence maslaca odozgo i zapecite.

Servirajte punjene pečurke tople, posute rukolom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: