Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena riba»Losos u rerni sa belim lukom i kaparima

Losos u rerni sa belim lukom i kaparima

TanyaGyurovaTanyaGyurova
Kuvar
7623633
Losos u rerni sa belim lukom i kaparima
Fotografije: TanyaGyurova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
2
"Ne pravite kompromise u kuhinji - uvek ulažite u najbolje za vas - losos u rerni je sigurno izbor, zbog koga nećete zažaliti"

Potrebni sastojci

  • file lososa - količina po želji
  • beli luk - 5 čenova
  • kapari - 4 kašičice
  • origano
  • ulje ili maslinovo ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite file lososa.

Stavite ga u pleh preko papira za pečenje, koji ste nauljili.

Posolite ribu, pospite je origanom i rasporedite kakare po njoj.

Pospite lagano maslinovim uljem. Stavite čenove belog luka sa strane. Nemojte ih ljuštiti zbog diskretnijeg ukusa.

Stavite u rernu i pecite na 200 stepeni dok riba ne bude gotova.

Obično pečenje ribe u rerni traje 30-40 minuta.

Poslužite aromatičnog lososa sa belim lukom i kaparima u rerni topao.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: