Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena riba»Losos pastrmka sa medom i belim lukom

Losos pastrmka sa medom i belim lukom

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Losos pastrmka sa medom i belim lukom
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
4
"Vi birate garnirung, mi biramo ribu - losos pastrmka specijalno za vas"

Potrebni sastojci

  • med - 1/2 kašičice
  • losos pastrmka - 4 fileta
  • beli luk - 1 čen
  • sok od limuna - 3 kašike
  • maslinovo ulje - 2 kašike
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu sipajte gnječeni beli luk, maslinovo ulje, so, med i alevu papriku, promešajte dobro.

Stavite losos pastrmku unutra i ostavite da se marinira na hladnom mestu oko pola sata.

Zagrejte veoma dobro roštilj. Namažite i stavite riblje filete.

Pecite 4-5 minuta sa svake strane.

Servirajte pečenu ribu sa garnirungom po izboru.

Losos pastrmka sa medom i belim lukom je ukusna i jednostavna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: