Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena riba»Brancin sa pestom od peršuna na roštilju

Brancin sa pestom od peršuna na roštilju

Brancin sa pestom od peršuna na roštilju
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
4
"Ništa više vam nije potrebno za brancin na roštilju osim pesta od peršuna"

Potrebni sastojci

  • brancin - 4 fileta
  • beli luk - 2 čena
  • peršun - 1 vezica
  • so - himalajska
  • maslinovo ulje - 7 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Operite riblje filete i osušite ih nakon toga.

Pospite ih solju i ostavite sa strane oko 30 minuta u maloj posudi za pečenje.

Pomešajte nakon toga maslinovo ulje i isečene na sitno beli luk i peršun i promešajte.

Namažite brancin samo maslinovim uljem i stavite da se peče dok ne postane zlatast.

Čim je pečena riba gotova namažite je celom smesom od peršuna.

Brancin sa pestom od peršuna na roštilju je mnogo ukusan.

Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: