Način pripreme
Umutite jaja zajedno sa šećerom u velikoj posudi i dodajte ulje, cimet i vanilu.
Izrendajte jabuke na krupno rende i dodajte ih zajedno sa korama pomorandže i likerom od limuna.
Prosejte brašno zajedno sa praškom za pecivo i sipajte u porcijama u smesu. Dobro je izmešajte.
Sipajte je u kvadratnu tepsiju na papir za pečenje i stavite je da se peče otprilike 20 minuta na 180 °C.
Za čokoladnu glazuru zagrejte mleko na ringli i u njega dodajte maslac i čokoladu.
Mešajte dok se ne dobije glatka kaša.
Ohladite koru za čokoladne kolačiće i izvadite je iz tepsije.
Poređajte je u pravougaonike koje zatim prelijte glazurom.
Sameljite keksiće u blenderu sitno i njima odozgo pospite sočne čokoladne kolačiće sa jabukama.
Stavite ih firžider na otprilike sat vremena i nakon toga uživajte u njima.