Način pripreme
Očistite srca od arterija i krvi. Operite ih dobro, sipajte vodu i kada voda proključa prolijte je, ponovo operite srca, sipajte čistu vodu i kuvajte dok ne budu gotova. Skuvana srca ocedite od vode.
Stavite ih u posudu, dodajte biber po ukusu, soja sos (2 kašičice) i unisos (1 kašičicu). Promešajte i ostavite u frižideru.
Pripremite smesu za pohovanje. Umutite jaje sa praškom za pecivo (1 kašičica), doajte prstohvat soli i 1 šoljicu svežeg mleka, kao i čubar po ukusu. Promešajte dobro i dodajte postepeno brašno, toliko da dobijete testo, malo gušće od testa za palačinke. Pospite susam (2 kašike) i dobro promešajte.
Sipajte marinirana srca, koja ste uvaljali u malo brašna u smesu za pohovanje. Promešajte da se pokriju testom i izvadite ih u tanjir sa brašnom. Možete da koristite 2 kašičice.
Srca ispržite u ulju do zlatne boje uz mešanje. Pohovana pileća srca izvadite rešetkom i stavite ih na rešetku da se ocedi višak masnoće.
Poslužite srca topla.