Način pripreme
U posudi pomešajte majonez sa kiselim mlekom.
U drugu posudu izrendajte kuvani krompir na krupno rende i začinite ga uljem, solju i sitno iseckanim mladim lukom.
Rasporedite 1/3 krompir smese u kalup sa padajućim dnom i odozgo namažite delom majoneza i kiselim mlekom.
Pospite sitno iseckanom salamom, sušenim paradajzima i kiselim krastavčićima.
Zatim sipajte drugu 1/3 krompira i odozgo namažite majonezom i kiselim mlekom.
Rasporedite kuvana jaja i izrendani sir.
Odozgo dodajte poslednji deo krompira.
Slanu tortu završite mlečnom smesom i stavite je u frižider na nekoliko sati.
Zatim je po želji odozgo pospite izrendanim kačkavaljem i kuvanim jajima.
Uživajte u ovoj prazničnoj krompir torti za svaki povod.
Prijatno!