Način pripreme
Stavite malu šerpu sa vodom na vatru da provri. Nakon što provri stavite dva oljuštena krompira da se kuvaju. Pripremite posudu ili šerpu u kojoj ćete praviti rusku salatu.
Oljuštite čajnu, isecite na kriške, nakon toga na trakice i posle isecite na kockice. Stavite u posudu.
Ocedite krastavčiće od vode, skinite ivice i isecite na kockice. Dodajte ih u salamu u posudi. Ocedite grašak u đevđiru i dodajte u vašu salatu.
Nakon što se šargarepa skuva, ostavite da se ohladi i isecite na kockice. Dodajte i njih u rusku salatu bez krompira. Nakon toga dodajte so i biber i majonez.
Uz pomoć kašike lepo promešajte salatu, pokrijte posudu streč folijom i ostavite u frižideru da se ohladi.
Prilikom serviranja možete koristiti obruč po izboru. Ja sam koristila kockasti i ukrasila grančicom celera.
Neka vam je slatko!