Način pripreme
Počnite pripremu seoske supe tako što ćete ugrejati 500 ml vode i u nju dodajte sitno iseckani luk, šargarepu, papriku i paradajz.
Sipajte ulje i ostavite povrće da se kuva ispod poklopca 15 minuta.
Nakon togad odajte oljušten krompir, isečen na kockice.
SIpajte još oko 1 litar mlake vode i stavite fidu.
Začinite čorbu od krompira biberom, čubrom i soli po ukusu.
Ostavite supu da vri još 15 minuta, nakon toga stavite parče maslaca, dobro promešajte i skinite sa vatre.
Pripremite zapršku, u posudi umutite jaje, kiselo mleko i sirće.
Sipajte malo mlakog bujona od čorbe da se izjednači temperatura i sipajte lagano u čorbu, neprestano mešajte.
Ovako pripremljena seoska supa sa čubrom je gotova i možete je servirati.
Uživajte u neponovljivom ukusu i mirisu seoske čorbe sa čubrom.