Način pripreme
Crni luk, beli luk i praziluk, isečene na komade srednje veličine, dinstate u dubokom tiganju na ulju i malo vode.
Dodate celer isečen na kolutove i šargarepu na trakice napravljene ljuštilicom za krompir.
Dodajte kineski kupus, isečen na trake, i sve dobro promešajte.
Dok se dinsta dolivati po malo vode da se povrće ne prži.
Kada je skoro gotovo, dodajte soja sos po ukusu i 1-2 prstohvata kurkume i ponovo promešajte.
Pirinčane špagete kuvajte oko 6 minuta ili kako je opisano na pakovanju.
Nakon kuvanja pirinčanih špageta, ocedite vrelu vodu i prelijte hladnom vodom, pa ocedite.
Dodajte povrće u kuvane špagete od pirinča i dobro promešajte.
Tofu naseckajte na kockice srednje veličine i kratko propržite sa svih strana.
Prženi tofu sipajte u malo soja sosa i dodajte u pirinčane špagete sa povrćem.
Ako ne možete da pronađete tofu sir, možete ga uspešno zameniti sirom od indijskog oraha ili drugim sirom u receptu za pirinčane špagete sa tofuom i povrćem.