Način pripreme
Pirinčane špagete sa svinjskim mesom za veoma gladne, koje samo salata ne može da zasiti.
Operemo svinjske šnicle i poređamo ih u jensku posudu. Pravimo marinadu od prve tri kašike soja sosa, Vorčestar sosa, meda, 3 supene kašike ulja, kumina, senfa, crnog bibera i belog luka. Mešamo dok ne postane homogeno i četkom premazujemo šnicle marinadom sa obe strane.
Marinirane šnicle pokrivamo poklopcem i ostavljamo ih na hladnom mestu u jenskoj posdi, barem na dva sata.
Dinstamo naseckane na trake šnicle u tepsiji pokrivenoj aluminijumskom folijom, sa malo vode na otprilike 90 minuta na 150 stepeni uz neprestano nadgledanje.
U tiganju na umerenoj vatri na malo ulja propržavamo izrendanu glavicu kromid luka, izrendanu šargarepu, susam i izrendani čeri paradajz. U njih dodajemo i meso, zalivajući sa ostale 3 supene kašike soja sosa i malo vode (ili belog vina). Dobro mešamo dok ne bude gotovo.
Pirinčane špagete skuvane prema putstvima na pakovanju stavljamo na tanjir, a na njih gotov nadev od mesa.
Sve izmešamo i nudle poslužujemo dok su tople! So ne stavljamo, zato što je soja sos slan.
Neka vam je slatko!