Način pripreme
Od navedenih proizvoda se umesi testo, posebnost je što sam u kiselo dodala sodu bikarbonu da bude penasto, a u brašno sam dodala prašak za pecivo.
Kada sam sastavila testo, dodala sam omekšali maslac i mesila dok nije postalo glatko, nelepljivo testo.
Kuglice sam izmerila na vagi od po 20 g i ređala u pleh na papir za pečenje. Pekla sam na 170 stepeni bez ventilatora. Još tople, izdubila sam ih oštrim nožem.
Umutila sam maslac i kondenzovano mleko do krema, dodala tečnu čokoladu i 1/2 mrvica od izdubljene smese.
Sipala sam smesu u kesu i punila izdubljene školjke kremom od maslaca.
Zalepila sam ih zajedno, a zatim umočila u boju rastvorenu u svežem mleku.
Male breskvice sam uvaljala u granulirani šećer.
Ostavila sam 2 kašike krema od maslaca, ofarbala ga u zeleno i napravila latice za ukusne slatke breskvice.