Način pripreme
Maskarpone za tortu stavljamo u posudu.
Dodajemo kiselu pavlaku i mutimo mikserom na visokoj brzini.
Postepeno uz mešanje dodajemo šećer u prahu.
Smesu mešamo dok ne dobijemo mekan beli krem.
Nutelu stavljamo u posudu i rastopimo na pari 5 minuta, neprestano mešamo.
Bademovo mleko i kafu pomešamo u posebnoj plitkoj posudi.
Svaku hrskavu vaflu potapamo u bademovo mleko i poređamo u stakleni pleh.
Odozgo namažemo belim kremom i prelivamo tečnom čokoladom.
Nakon toga poređamo drugi red piškota, natopljenih u mleko.
Odozgo premažemo belim kremom i prelivamo tečnom čokoladom.
Na vrh stavljamo hrskave vafle.
Tortu sa piškotama ostavljamo u frižideru 24 sata, nakon toga serviramo.
Torta sa italijanskim hrskavim vaflama i tečnom čokoladom je veoma ukusna