Način pripreme
Luk isecite na rebarca, beli luk iseckajte, šargarepu na trakice, pečurke na kriške, a papriku na komade.
Na zagrejanom ulju propržite povrće sa đumbirom u prahu. Kada šampinjoni potamne, dodajte kari, kečap, soja sos i med.
Ubrzo nakon toga dolazi na red brašno, promešati i uz stalno mešanje da ne bi došlo do grudvica sipajte 2 šolje vode i po želji rastvorite 1 kockicu bujona. Ostavlja se na tihoj vatri dok povrće ne omekša.
Soba nudle se kuvaju prema uputstvima na pakovanju. Kada su gotove, ocede se i dodaju u bujon.
Za tofu, podelite mleko, prezle i kukuruzni skrob sa začinima u zasebne posude. Tofu se uvalja u kukuruzni skrob, zatim umoči u mleko, pa ponovo u skrob, pa ponovo u mleko i na kraju obilno uvalja u prezle.
Pržite na vrelom ulju nekoliko minuta sa svake strane dok ne postane hrskavo.
Gotov prženi tofu se iseče i servira preko nudli.
Uživajte u ukusnim soba nudlama sa kacu tofuom.