Način pripreme
Pomešajte iseckanu čokoladu i vruću kafu i ostavite sa strane.
Umutite jaja sa šećerom, dodajte ulje, vanilu i čokoladnu smesu.
Prosejte brašno sa kakaom i praškom za pecivo, dodajte u smesu i izmešajte.
Sipajte testo u tepsiju obloženu papirom za pečenje i podmazanu maslacem.
Brauni pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni otprilike 30-40 minuta. Izvadite i ohladite.
Za krem umutite kiselu pavlaku sa šećerom.
Odsecite gornji neravni deo kore i izmrvite je prstima na krupne mrve.
Brauni namažite kremom, mrve pospite po kremu i stavite u frižider na nekoliko sati.
Brauni sa kafom i kremom od kisele pavlake - čaroban desert uz vašu kafu.
Da li znate da se brauni pravi sa crnom čokoladom, ali sako stavite belu čokoladu, onda će se dobiti blondi?