Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Kajgana»Pohovani fileti oslića

Pohovani fileti oslića

Gergana  GeorgievaGergana Georgieva
Guru
24766881
Pohovani fileti oslića2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
2
"Verovatno ćemo poslužiti ovog pohovanog oslića sa krompir salatom...a vi?"

Potrebni sastojci

  • oslić - 4 komada, file bez kože i kostiju
  • biber
  • univerzalni začin - povrće
  • ulje - za prženje
  • brašno - za uvaljivanje
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i osušite filete oslića.

Pospite ih sa obe strane biberom i začinom od povrća.

Uvaljajte ih u brašno i propržite na zagrejanom ulju.

Pržite sa obe strane do zlatno braon boje.

Gotove filete stavite na kuhinjski papir da upije višak masnoće.

Uživajte u ukusnom pohovanom filetu oslića, bez dosadnih kostiju.

Saznajte više o ribi oslićui i u čemu je tajna ukusnog oslića.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni: