Trapist piletina

Eva ZelenkaEva Zelenka
Početnik
6026347
Trapist piletina
Fotografije: Eva Zelenka
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
4
"Dodajte novi ukus omiljenoj piletini"

Potrebni sastojci

  • pileće belo meso - 600 g
  • trapist - 200 g
  • prezle - 100 g
  • margarin - 100 g
  • so - po potrebi
  • biber - po potrebi
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće belo meso iseci na tanke šnicle. Po potrebi malo izlupati. Posoliti i pobiberiti.

Sir trapist izrendati i pomešati sa prezlama.

Posebno otopiti margarin.

Postupak je sledeći:

Belo meso spustiti u otopljen margarin zatim izvaditi i staviti u činiju sa trapistom i prezlama.

Panirane pileće šnicle redjati u podmazanu vatrostalnu činiju.

Peći pileće panirano meso na 200 stepeni oko 60 minuta.

Prvo pod folijom zatim pred kraj skinuti foliju.

Trapist piletinu servirati sa nekim varivom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni: