Prženi šaran sa belim brašnom

Milica DjordjevicMilica Djordjevic
Šef kuhinje
179
19
60
13/02/2017
"Prženi šaran je klasika, i dok ga mi spremamo vi naseckajte neku salatu."
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 223
  • Pregledi tokom meseca27
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • šaran - 2 kg
  • brašno - 1 šolja
  • ulje - 1 šolja
  • so - 1 s.k.
* merne jedinice

Način pripreme

Šaran se očisti od krljušti, ukloni se glava.

Opere se i iseče na kolutove.

Usoli se i ostavi da odstoji bar 1 sat, kako bi upio so.

Nakon toga se parčići sa svih strana uvaljaju u brašno i prže u vrelom ulju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar