Način pripreme
U posudu stavite mleveno meso. Dodajte sitno iseckan luk i začine. Dobro umesite i napravite 4 velike lopte. Kore rasprostrite na radnoj površini. Presecite ih na pola. Odvojite 4 parčeta, a preostala 2 presecite još na pola, da dobijete 4 mala parčeta.
Uzmite veći deo kore i premažite ga uljem. Postavite loptu mlevenog mesa u sredinu i umotajte je. Uzmite manju koru, namažite je uljem i postavite na vrh lopte. Dobro pritisnite i stavite u nauljeni pleh.
Na isti način pripremite ostale lopte. Sipajte još malo ulja i pecite na 200 stepeni oko 35 minuta (dok se ne zarumane).
U dubok tiganj stavite maslac. Kada se istopi, dodajte brašno i promešajte. Sipajte mleko, energično mešajući, kako se ne bi stvorile grudvice (koristite žicu za mešanje). Kada počne da se zgušnjava, dodajte pavlaku, senf, so i biber po ukusu. Nakon 1 minute skinite sos sa vatre.
Izvadite pleh iz rerne. Nasecite pečurke na kriške i rasporedite ih izmedju ćufti. Sipajte sos preko ćufti.
Nasecite paradajz na kolutove i postavite po jedan na svaku ćuftu. Pospite ih narendanim kačkavaljem i vratite u rernu još oko 15 minuta da se dopeku.