Pravi domaći kačkavalj

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
09/03/2017
"Lak recept za napraviti, a dobićete odličan domaći kačkavalj "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije650
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano46 527
  • Pregledi tokom meseca1282
  • Pregledi tokom sedmice872
  • Rejting4.5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleko skuvajte. Kad počne da ključa, dodajte so.

Dodajte limuntus i neprestano mešajte, sve dok se tečnost ne zgusne i ne postane žuta.

Isipajte u pamučnu torbu od gaze, koju ste prethodno namokrili.

Pritisnite da se ocedi i ostavite tako 2 sata, pa stavite u frižider.

Rejting

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar