Način pripreme
Prosejte brašno. Dodajte četiri jaja, vodu, so i sodu bikarbonu. Zamesite meko testo. Podelite ga na 4 lopte i ostavite da omekša.
Svaku loptu razvijte u tanku koru. U veću posudu sipajte dosta vode i stavite na ringlu da se prokuva. Spustite prvu koru u vodu na 2 - 3 minuta, zatim je izvadite i spustite u hladnu vodu.
Koru zatim odložite na čistu krpu. Isti postupak ponovite i sa ostalim korama.
Odgovarajuću tepsiju premažite otopljenim maslacem, pa stavite prvu koru. Premažite je maslacem, pa preko nje stavite drugu koru. Posipajte preko dosta kačkavalja i rendanog sira. Poprskajte maslacem.
Isti postupak ponovite i sa preostalim korama. Kada sve kore poređate, isecite ih na kocke. Prelijte ih smesom od umućenih jaja, pa otopljenim maslacem.
Stavite u rernu i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Izvadite tepsiju, posipajte rendanim kačkavaljem i vratite da se zapeče na 200 stepeni, dok ne porumeni.