Način pripreme
Odvojite od mleka jednu čašu i u njemu rastvorite skrob sa jednom kašikom šećera u prahu. Preostalo mleko zajedno sa šećerom stavite na vatru da provri.
Mešajte dok se šećer ne otopi i sipajte rastvoreni skrob. Mešajte i čim se zgusne, dodajte vanilu i odvojite u dve posebne posude.
U jednu posudu prethodno narendajte belu čokoladu, a u drugu narendajte crnu čokoladu. Dodajte i po jednu kašiku maslaca u svaku posudu.
U posudu sa crnom čokoladom dodajte kafu rastvorenu sa kašikom vruće vode.
Dobro promešajte krem u obe posude, dok se čokolade ne rastope.
U čaše istovremeno sipajte oba krema držeći posude u obe ruke, kao bi dobili šare od obe boje.
Kada se ohladi, krem možete ukrasiti narendanom belom čokoladom i čokoladnim mrvicama.