Domaći sač od povrća

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18942
22/03/2017
"Aromatična čarolija od povrća, pripremljena u saču - laka večera i ukusan prilog uz šnicle!"
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 997
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pečurke - 7 - 8 komada, srednje veličine
  • crni luk - 2 - 3 glavice
  • pečene paprike - 3 komada, crvene
  • plavi paradajz - 1 komad
  • tikvice - 1 komad
  • paradajz - 1 komad
  • kiseli krastavac - 2, manja
  • kačkavalj - 100 g
  • ljute paprike - 2 komada
  • peršun
  • ulje
  • so
  • limun
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite pečurke na kriške, luk na krupnije komade, plavi patlidžan i tikvicu na sitne kockice i posolite kako bi izašao višak vode.

Paprike pecite i oljuštite. Njih možete dodati na kraju, cele.

Sve naseckane namirnice propržite u malo više ulja u dubokom tiganju i prebacite i zagrejani sač, dodajte ispečene paprike, paradajz i krastavčiće.

Odozgo sve pospite kačkavaljem i peršunom. Dodajte ljutu papriku, limun i šargarepu i ispecite.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar