Pržena ikra od šarana

23/03/2017
"Univerzalno ukusno predjelo, uz koje ide i rakija, a i vina ne ostaje "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano11 673
  • Pregledi tokom meseca183
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dobro operemo ikru i posolimo je.

Stavljamo u frižider da odstoji, može i jedan dan, tako malo sazri i bolje upije so.

Vadimo je i dobro uvaljamo u brašno, i malo ostavljamo da odstoji u brašnu.

Pržimo u tiganju sa više ulja, poklopimo zato što puca i postoji mogućnost da se opečete.

Serviramo tako što ukrašavamo ružicama od krastavca.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar