Svinjska kolenica sa belim lukom i šargarepom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18762
26/03/2017
"Mirisna svinjska kolenica, koja se topi u ustima!"
Priprema15 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno105 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano472
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite šargarepe i isecite ih na kolutove. Oljuštite beli luk i prepolovite ga.

Uzmite parče folije. Stavite na njega kolenicu koju ste posolili i premazali alevom paprikom. Dodajte kolutove šargarepe i beli luk.

Pospite uljem i umotajte dobro u foliju. Na isti način pripremite i drugu kolenicu. Stavite ih u rernu i pecite ih oko sat i 15-20 minuta. Kolenice su gotove kada se meso odvaja od kostiju.

Poslužite uz parče limuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar