Način pripreme
Skinite kožicu sa bataka i meso odvojite od kostiju. Isecite meso na male zalogaje i stavite da se prži u ugrejanom ulju. Kad se meso malo zaprži, dodajte iseckan luk. Mešajte s vremena na vreme i kad luk omekša, skinite sa vatre. Rešetkastom kašikom izvadite smesu i stavite u posudu.
Očistite pečurke i propržite u istoj masti. Izvadite ih i dodajte u meso. Izmrvite sir, začinite prstohvatom soli, biberom i promešajte.
Uključite rernu na 200 stepeni da se ugreje.
Ovložite pleh iz rerne papirom za pečenje i namažite ga. Umutite jaja sa prstohvatom soli i sipajte u pleh. Pecite na 200 stepeni dok omlet ne bude gotov.
Izvadite ga sa papriom dok je još vruć, narendajte kačkavalj odozgo. U jedan kraj stavite smesu sa mesom i uz pomoć papira uvijte u rolat.