Prolećna jagnjetina

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
15/04/2017
"Jagnjetina se može jesti tokom cele godine, ali đurđevdansko jagnje je najukusnije "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano740
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na veće komade i stavite ga u šerpu, zatim sipajte vodu i neka se kuva dok ne omekša.

Za to vreme sitno iseckajte šargarepe, luk i beli luk. Propržite ih na zagrejanom ulju.

Dodajte alevu papriku i rendan paradajz. Ostavite da se sve dobro isprži i dodajte mesu.

Spanać očistite, operite ga i sitno iseckajte. Dodajte ga mesu, a zatim začinite i posolite, pa neka se sve kuva dok spanać ne bude gotov.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar