Pečeni jagnjeći but

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
261
11
379
Pečeni jagnjeći but
21/04/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije5
"I parče jagnjećeg buta je dovoljno da i najobičniji dan pretvori u veliki praznik"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uklonite kosti od jagnjećeg buta, pa unutra stavite 6 šargarepa. Posolite i pobiberite. Uvijte u rolat i pričvrstite koncem. Stavite u tepsiju, premažite maslacem i posipajte začinima.

Oko buta krupno iseckajte krompir, paradajz na pola, a luk na 4 dela. Preko posipajte ruzmarin, ulje, so i vodu. Pokrijte folijom i pecite.

Malo pre nego što jelo bude gotovo, sklonite foliju i vratite da se dopeče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: