Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Piletina»Prženo pile»Pržena krilca sa belim lukom i peršunom

Pržena krilca sa belim lukom i peršunom

Pržena krilca sa belim lukom i peršunom
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
3
"O,da. Dajte ovamo, sve ćemo pojesti!"

Potrebni sastojci

  • pileća krilca - 1 kg
  • ulje
  • beli luk - 6 čena
  • peršun -
  • so
  • limun - 3 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite krilca i stavite u vrelo ulje da se isprže sa obe strane.

Izgnječite beli luk u avanu. Iscedite sok od tri limuna.

Izvadite gotva krilca i dok su još vruća ih prelijte sokom od limuna.

Stavite beli luk, pospite iseckanim peršunom i posolite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: