Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
7 / 8
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Nemojte da vas naslov zavara. Zovu ih brzim, jer se mnogo brzo jedu, ne zbog nečeg drugog"
voda - 1 šolja vodeulje - 1 kašičicašećer - 1 kašičicaso - 1 ravna kašičicabrašno - 2 šolje ili koliko bude potrebnokvasac - 7 gsoda bikarbona - 1/2 kašičica* merne jedinice
Način pripreme Sve sastojke, osim kvasca, pomešajte i na pola mešenja dodajte kvasac veličine oraha, koji ste rastvorili u 1/2 šolje mlake vode + 1 kašičica sode bikarbone .
Zamesite meko testo .
Pomoću ulja odlepite testo sa zidova posude. Sačekajte 5-10 minuta.
Testo je spremno za prženje.
Prijatno!
Facebook
Omiljeno
Pinterest