Zapečeno jelo sa patlidžanom i tikvicama

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
26/04/2017
"Neverovatno i ukusno jelo sa aromatičnim buketom od povrća i začina! Probajte!"
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano21 696
  • Pregledi tokom meseca421
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće očistite i isecite na jednake kolutove. Patlidžan posolite i ostavite da se ocedi od gorkog soka. Dobro ih operite i osušite. Isecite beli luk na tanke listiće.

U pravougaonu posudu za pečenje, koju ste prethodno nauljali, ređajte povrće, tako da prvo bude paradajz, krompir, patlidžan i na kraju tikvica. Između njih stavite i listiće belog luka.

Dobro posipajte začine preko, soja sos i preko grančicu ruzmarina. Ravnomerno prelite maslinovim uljem i stavite jelo u umereno zagrejanu rernu da se ispeče.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar